Жигнэсэн гахайн мах

2017-08-03 04:38   
Хуваалцах Жиргэх

Жигнэсэн гахайн мах

Орц: 

- Гахайн мах – 250 гр

- Давс – 10 гр

- Лаврын навч – 1 ш

- Үрлэн перец – 1 гр

- Төмс – 200 гр

- Улаан ногоон чинжүү – 60 гр

- Брокколи – 30 гр

- Цэцэгт байцаа – 30 гр

- Ургамлын тос – 20 гр

- Масло – 20 гр

- Heinz Kappитай соус – 30 гр

- Сармис – 5 гр

- Heinz Уламжлалт улаан лоолийн паста – 30 гр

- Сонгино – 20 гр

- Яншуй – 10 гр

- Лууван – 30 гр 

Хийх арга:

-Гахайн махыг халаасан хайруулд тосгүй хайрс тогтоож шараад амтлагчаар амтлан үргэлжлүүлэн чанана.

-Төмсийг хальстай нь чанаад сармис хэлбэртэй хэрчинэ.

-Буцалж буй усанд брокколи, цэцэгт байцааг хийж нэг удаа буцалгаад авна.

-Сүмсэнд хэрэглэх ногоонуудыг жижиг хэрчээд бага зэрэг тостой хуурч улаан лоолийн нухаш хийгээд ногооны эсвэл тахианы шөл хийж үргэлжлүүлэн зөөлөн жигнэж бэлэн болно.

Бэлэн болсон махаа нимгэн зүсэж ногооны хачрын хамт таваглан сүмс дусаана. Сайхан хооллоорой.


Таньд манай мэдээ, мэдээлэл сайт таалагдаж байвал "LIKE" дарж бидэнтэй нэгдээрэй

Сэтгэгдэл үлдээх